Ole Fa'aaliga Tele ole 8th Shenzhen International Cross-Border E-Commerce Trade Fair

O le Shantou Baibaole Toys Co. Ltd., o se ta'ita'i gaosi meataalo e fa'avae i Shantou, Saina, na fa'aalia a latou oloa sili ona fa'atau atu ma fa'aopoopoga fou i le 8th Shenzhen International Cross-border E-commerce Trade Fair.O le faʻaaliga, lea na tuʻuina atu ai se faʻavae mo kamupani e tuʻuina atu a latou ofo lata mai ma faʻatūina fesoʻotaʻiga pisinisi i totonu o le pisinisi e-commerce cross-border.

Baibaole Toys, ua lauiloa i a latou meataalo fou ma faatosina, na fa'aalia a latou ituaiga o meataalo fa'apotopotoga a le STEAM DIY ma meataalo fa'ameamea fa'ameamea i le fa'aaliga.O nei meataalo ua maua ai le lauiloa tele i tamaiti ma matua ona o latou uiga faʻaaoaoga ma faʻafiafiaga.

O meataalo fa'apotopotoga a le STEAM DIY na ofo mai e Baibaole Toys ua mamanuina e fa'aleleia atili ai le fatufatua'i o tamaiti, mafaufauga faitio, ma tomai e fo'ia ai fa'afitauli.O nei meataalo e sau ma vaega eseese ma faʻatonuga e mafai ai e tamaiti ona fau a latou lava fausaga, e pei o taʻavale, robots, ma fale.E ala i le auai i fa'apotopotoga fa'apitoa, e atia'e ai e le fanau se fa'avae malosi i le faasaienisi, tekinolosi, inisinia, faatufugaga, ma le matematika - o mataupu faavae autu o le a'oa'oga a le STEAM.

E le gata i lea, o meataalo fa'alelei a manu a le Baibaole Toys na pu'eina ai le mafaufau o le au fa'afiafia i a latou mamanu matagofie ma le lanu vaivai.Na vaaia tamaiti o fetagofi ma nei manu fe'ai. O nei meataalo e le gata e maua ai le mafanafana ma le mafutaga ae faʻaosofia ai foʻi taʻaloga mafaufau, faʻamatala tala, ma le tuputupu aʻe o lagona i tamaiti.

O le auai o Baibaole Toys i le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga na faʻaalia ai la latou tautinoga i le faʻalauteleina o lo latou auai i le maketi o le lalolagi.Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o fefa'ataua'iga fa'akomepiuta i tua atu, o lo'o fa'amoemoe le kamupani e fa'atuina faiga fa'apa'aga ma fa'atauoloa fa'ava-o-malo ma fa'atau oloa ina ia mafai ona maua a latou oloa i tagata lautele.

O le taliaina o oloa a Baibaole Toys i le fefa'ataua'iga o fefa'ataua'iga na matua'i lelei, na fa'atosinaina ai le fiafia ma fesili mai tagata fa'atau ma pa'aga fai pisinisi.O le faʻamaoni a le kamupani i le lelei, saogalemu, ma le faʻaauauina o faʻafouga ua faʻatulagaina ai i latou o se igoa faʻalagolago i le pisinisi meataalo.

A'o va'ava'ai Baibaole Toys i le lumana'i, latou te mautinoa o lo latou auai i fefa'ataua'iga fa'ava-o-malo e pei o le 8th Shenzhen International Holdings International Cross-border E-commerce Trade Fair o le a fesoasoani i lo latou tuputupu a'e ma le manuia i le maketi o le lalolagi.Faatasi ai ma a latou oloa faʻalauteleina ma tautinoga i le atinaʻeina o tamaiti, Baibaole Toys o loʻo faʻaauau pea ona aumaia le fiafia ma musumusuga i tamaiti i le lalolagi atoa.

1
2(做封面)
3

Taimi meli: Au-08-2023