Ke hoʻolauna nei i ka pāʻani hoʻohālikelike ʻana i nā kala kūpono kūpono!

Ke hoʻolauna nei i ka pāʻani hoʻohālikelike ʻana i nā kala kūpono kūpono!Hoʻolālā ʻia kēia pāʻani hoʻonaʻauao a leʻaleʻa e hoʻoikaika i ka noʻonoʻo noʻonoʻo o nā keiki a hoʻoikaika i ka ulu ʻana ma nā ʻano like ʻole.

Me nā tweezers i hoʻonohonoho ʻia, hiki i nā keiki ke ʻohi i nā mea o ka waihoʻoluʻu like a waiho iā lākou i loko o kahi kīʻaha o ke kala like.ʻAʻole wale kēia e hoʻomaʻamaʻa i kā lākou paʻa a me ka hoʻonohonoho lima-maka akā hoʻonui i ko lākou ʻike a me ka hoʻokae ʻana i nā kala, e hāpai ana i ka hoʻomohala ʻike.

1
2

Ma waho aʻe o ka hoʻokaʻawale kala, hiki i nā keiki ke hoʻokaʻawale i nā mea like ʻole, kahi e hoʻomaʻamaʻa hou ai i ko lākou ʻike noʻonoʻo i nā holoholona like ʻole.Paipai ka pāʻani i nā keiki e hoʻohālikelike i nā ʻano a me nā kala, e hoʻoulu i ko lākou lolo a hoʻoulu i ka manaʻo o ka hui.

Akā ʻaʻole pau ka leʻaleʻa ma laila!ʻO ka hoʻohuli ʻana i nā kīʻaha ma ka pākaukau a i ʻole ka lepo a hoʻopaʻa ʻia i luna e hoʻomaʻamaʻa i ka hiki o nā keiki ke hopu i ke kaulike.Hoʻohui kēia mea i ka manaʻo o ka paʻakikī a me ka hauʻoli i ka pāʻani, e mālama ana i nā keiki a hoʻokipa no nā hola.

Eia kekahi, ʻaʻole pono kēia pāʻani no ka ulu ʻana o nā keiki akā he ala maikaʻi loa ia no nā mākua e launa pū me kā lākou mau keiki.Hiki i nā mākua ke alakaʻi a kōkua i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka noʻonoʻo noʻonoʻo o kā lākou mau keiki, e paipai ana i ka kamaʻilio makua-keiki a me ka pilina.

Hiki mai ka pāʻani like ʻole o ka helu ʻana i nā kala maikaʻi i nā ʻano like ʻole, e hāʻawi ana i nā keiki i nā koho e koho ai ma muli o kā lākou makemake.Hāʻawi kēia i nā keiki e ʻike i ka manaʻo o ke kuleana a me ka pilikino, e ʻoi aku ka leʻaleʻa o ka pāʻani no lākou.

3
4

Hele mai ka pāʻani i loko o kahi pahu pahu pahu pohihihi, hiki ke lawe a maʻalahi ke lawe.ʻAʻole wale kēia e maʻalahi no ka leʻaleʻa ma ka hele ʻana akā hoʻonui pū i ka ʻike mālama mālama a me ka hiki ke hoʻonohonoho.Aʻo ka pāʻani i nā keiki i ke koʻikoʻi o ka mālama pono ʻana i kā lākou mau mea pāʻani a me nā waiwai, e hoʻoulu i nā maʻamau maikaʻi mai ka wā ʻōpiopio.

ʻO ka holoʻokoʻa, ʻo ka Perfect Color Classification Counting Animal Matching Game he mea pono e loaʻa i nā mākua a me nā kahu hānai makemake e hāʻawi i kā lākou mau keiki i kahi pāʻani hoʻonaʻauao.Hāʻawi ia i nā pōmaikaʻi he nui no ka ulu ʻana o nā keiki me ka paipai ʻana i ka pilina ʻohana a me ka leʻaleʻa.Mai poina i ka manawa e kiʻi ai i kēia pāʻani kupanaha no nā kamaliʻi i kou ola!


Ka manawa hoʻouna: Jan-02-2024