Покана на саемот за играчки и игри во Хонг Конг

Наскоро ќе се отвори 50-тиот саем за играчки и игри во Хонг Конг, а бројни компании за играчки се подготвуваат да ги покажат своите најнови и најдобри производи.Меѓу нив е и Shantou Baibaole Toys Co., Ltd., компанија позната по своите иновативни и висококвалитетни играчки.Тие ќе присуствуваат на саемот и упатија искрена покана да го посетат нивниот штанд во Конгресниот и изложбен центар во Хонг Конг од 8-ми до 11-ти јануари 2024 година.

На саемот, Shantou Baibaole Toys Co., Ltd. ќе ја претстави нивната најпродавана играчка STEAM DIY, како и возбудлива палета на играчки со меурчиња и играчки за беспилотни летала.Овие производи се популарни и кај децата и кај возрасните, нудејќи забавни и едукативни искуства за сите.Посетителите може да очекуваат да видат демонстрации на играчките во акција и да имаат можност да дознаат повеќе за нивните карактеристики и придобивки.

Штандот на компанијата, лоциран на B00TH:1A-C36/1A-F37/1B-C42, ќе биде центар на активност и возбуда додека ги прикажуваат своите најнови понуди.Претставниците од компанијата ќе бидат при рака да одговорат на сите прашања и да дадат информации за нивните производи, вклучувајќи детали за цените и достапноста.

Покрај прикажувањето на своите производи, Shantou Baibaole Toy Co., Ltd. исто така се радува на вмрежување и формирање на нови партнерства на саемот.Тие се возбудени да се поврзат со други професионалци од индустријата и да истражуваат потенцијални соработки што дополнително ќе ги подобрат нивните понуди на производи и ќе им донесат уште поголема радост на децата ширум светот.

Генерално, 50-тиот саем за играчки и игри во Хонг Конг ветува дека ќе биде возбудлив настан, а Shantou Baibaole Toys Co., Ltd. со нетрпение ја очекува можноста да се поврзе со посетителите и да ја сподели нивната страст за создавање иновативни и забавни играчки.Без разлика дали сте ентузијаст за играчки, продавач на мало или потенцијален партнер, задолжително посетете го нивниот штанд и искусете ја магијата на нивните најнови производи.


Време на објавување: јануари-02-2024 година